Alles is gezegd

Anne-Marieke Graafmans Korte documentaire - 2014 - 25 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Om hun moeder een weekendje weg te gunnen, zorgen drie zonen een weekend voor hun vader. Hij heeft het locked-in-syndroom. Een openhartige en warme getuigenis van grote dilemma’s en onvoorwaardelijke liefde.

Achttien jaar geleden kreeg Wim een herseninfarct. Sindsdien lijdt hij aan het locked-in-syndroom waardoor hij niet meer kan praten en amper kan bewegen. Inmiddels woont hij alweer jaren thuis en wordt hij fulltime verzorgd door zijn vrouw. Om hun moeder een weekendje weg te gunnen, nemen de drie zoons Will, Edwin en Bram de verzorging van hun vader volledig op zich. Voor het eerst sinds lange tijd zijn de vier mannen een heel weekend lang op elkaar aangewezen. Een openhartige en warme getuigenis van grote dilemma’s en onvoorwaardelijke liefde. Gemaakt in het kader van Doc25.

Credits

Research
Jotte den Dulk
Eva van Rijnberk
Camera
Montage
Leonie Hoever
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland