All You Need Is Me

Wim van der Aar Lange documentaire - 2016 - 85 min.
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Documentaire over het leven van kunstenaar Aad Donker die met zijn twee broers bekendheid verwierf in New York. Na een breuk met zijn geliefde, kreeg hij waanidee├źn en pleegde hij uiteindelijk zelfmoord.

Documentaire over het leven van de Nederlandse kunstschilder Aad Donker. Met zijn broers Gijs en Justus verwerft hij begin jaren negentig bekendheid in New York als onderdeel van het After Nature-collectief. Zijn broers keren terug naar Nederland, maar Aad blijft met zijn geliefde Amy in New York. Als de twee uit elkaar gaan, verliest hij de grip op de werkelijkheid. Hij krijgt angsten, waanidee├źn en pleegt uiteindelijk zelfmoord. In de film wordt archiefmateriaal afgewisseld met interviews met de broers, Amy en After Nature-oprichter Peter Klashorst.

Credits

Producent(en) Maarten Kuit
Productiebedrijf Hazazah Pictures
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland