All, or Nothing at All

Persijn Broersen, Margit Lukács Korte film - 2019 - 8 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een luchtopname van Viborg, Denemarken. Wat in eerste instantie een idyllische plek lijkt, ontvouwt zich spoedig tot een unheimisch toekomstbeeld.

Het Deense Viborg, een van de oudste Vikingnederzettingen, groeide uit tot een middeleeuwse stad. Met zijn bakstenen gebouwen en rode dakpannen, omringd door water, is het een idyllisch gezicht. In deze film, gecomponeerd uit digitale foto's en met game-animatietechnieken, transformeert de stad tot spookbeeld waarin zeven avatars door verlaten winkelstraten dansen. De choreografie is van de Hollywoodmusical West Side Story, het nummer All, or Nothing at All dat geldt als Frank Sinatra's eerste hit kreeg een nieuw jasje in de interpretatie van de Deense zangeres Nina Vadshølt.

Credits

Productiebedrijf Broersen & Lukács
Muziek
Berend Dubbe
G.T. Thomas
Nina Vadshølt
Distributie
Animatie
Lars Hemmingsen
Choreografie
Daniella Cilia
Baksii Prakesh
Productieland(en)
Nederland