Aanrijding in Moscou

Christophe Van Rompaey Speelfilm - 2008 - 90 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Op het parkeerterrein van een supermarkt in de Gentse wijk Moscou knalt de 41-jarige huisvrouw Matty op de enorme truck van Johnny. De scheldpartij laait hoog op, maar uiteindelijk vallen de twee voor elkaar.

Op het parkeerterrein van een supermarkt in de Gentse wijk Moscou komt het tot een hoogoplaaiende scheldpartij tussen de 41-jarige huisvrouw Matty en de veel jongere truckchauffeur Johnny, wanneer Matty op de enorme truck van Johnny knalt. Hoewel ze elkaar op hoge toon uitschelden, blijken de twee naar liefde hunkerende zielen toch een zwak voor elkaar te ontwikkelen. Maar ze zijn al zo vaak teleurgesteld, en dan zijn er ook nog de kinderen.

Credits

Productiebedrijf
Camera
Ruben Impens
Montage
Alain Dessauvage
Set geluid
Dirk Bombey
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
Belgiƫ