Escort

Frank Ketelaar Televisiedrama - 2006 - 90 min.

Gouden Kalf-winnaar

Beste Televisiedrama Frank Ketelaar

Gouden Kalf-nominatie

Beste Scenario Frank Ketelaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Vrouwelijke helft van een jong schelmenstel laat zich verleiden tot een huwelijk met een vermogend, terminaal ziek heerschap. Wanneer terminaal rekbaar blijkt, gaat dat ook gelden voor de moraal.

Een mooie jonge kapster, die een plezierig leventje leidt met haar vriend en wat bijverdient als gezelschapsdame, laat zich strikken door een schatrijke oude klant, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Na de huwelijksvoltrekking ontstaat er een complicatie: haar gezelschap doet de man helemaal opleven, met al zijn hitsige verlangens. Ondertussen neemt haar vriend een voorschot op de verwachte miljoenen.

Credits

Productiebedrijf
IDTV
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Sandra van der Oest
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland