69: liefde seks senior

Menna Laura Meijer Lange documentaire - 2013 - 90 min.
Seks
Vanaf 16 jaar
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Openhartig inkijkje in het leven van senioren die niet achter de geraniums wegkwijnen, maar nog steeds tussen de lakens duiken. Op hoge leeftijd blijkt ’het’ nog net zo sprankelend, lekker of lief.

Openhartig inkijkje in het (seks)leven van een aantal senioren die ook op gevorderde leeftijd nog steeds smoorverliefd zijn en zin in seks hebben. Zo vertellen Atie en Kees, respectievelijk een- en drieëntachtig, met liefde, humor en een beetje gêne over hun ontmaagding zestig jaar geleden en ontdekte de homoseksuele Hans pas op zijn drieëntachtigste de sensatie van liefde en seks die samenkomen. Met hun intieme bekentenissen geven de geportretteerden een van de laatste resterende taboes een menselijk gezicht.

Credits

Producent(en) Joost Seelen
Productiebedrijf Zuidenwind Filmprodukties
Uitvoerend producent(en)
Camera
Bert Haitsma
Montage
Sound Design
Set geluid
Omroep
Distributie
Website
Productieland(en)
Nederland