20 Leugens, 4 ouders en een scharrelei

Hanro Smitsman Televisiedrama - 2013 - 78 min.
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De dwarse puber Dylan woont bij zijn twee moeders, maar wordt tijdelijk ondergebracht bij zijn biologische vader en diens vriend. Luchtige en komische film over ouderschap, relaties en volwassen worden.

Dylan is een doodnormale, lastige puber. Hij heeft twee moeders, die na een vervelend incident blij zijn dat ze hem tijdelijk kunnen onderbrengen bij Sjors, de biologische vader. Sjors besluit zijn vriend Bert niet direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. En al snel blijken er meer leugens te bestaan rond Dylans verwekking. De vier ouders raken verstrikt in alle onwaarheden en in de strijd om de zorg voor hun opstandige zoon. Een luchtige en komische film over ouderschap, relaties en volwassen worden.

Credits

Scenario Rob Bloemkolk
Sophie van Winden
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland