Adverteren bij NFF

Het Nederlands Film Festival biedt de kans om een groot publiek te bereiken door gericht te adverteren in de diverse festivaluitgaven.

In 2017 hebben filmprofessionals, internationale gasten, cultuurliefhebbers, kinderen en jongeren een bezoek gebracht aan het festival, in totaal circa 150.000 bezoeken. Online vertaalde dat zich in 1.609.727 bezoeken aan filmfestival.nl.

Het festival heeft een goed beeld van haar bezoekers, zodat u zeker weet dat uw advertentie door de juiste doelgroep wordt gezien. Het grootste gedeelte van de bezoekers is hoogopgeleid en kenmerkt het festival als inspirerend, gastvrij, actueel en deskundig. We zien een sterke bezoekersgroei binnen de doelgroep (film-)studenten. Goed vertegenwoordigd zijn de jonge professionals (26-35 jaar). Ook toont het jaarlijkse publieksonderzoek dat publiek uit de leeftijdscategorie 46 – 55 jaar het festival goed weet te vinden. Het grootste gedeelte van de bezoekers komt uit de Randstad.

Er kan geadverteerd worden in diverse print en online uitingen, waaronder de NFF Programmakrant met grote landelijke spreiding, de NFF Professionalsgids, narrowcasting op de festivallocaties en online banners op de net gelanceerde website.

Voor de actuele advertentietarieven klik hier:

Voor vragen en aanvragen neem contact op met AdNovus, Peter Olthoff via [email protected] of bel naar 036 – 5240959