Aanvragen Crewcatering 2022

Beste collega’s,

Het festival komt steeds dichterbij en daarmee is het ook tijd om jouw cateringwensen door te geven!

Crewlunch Food, Jazz & DJ’s

De lunch zal dit jaar weer geregeld worden via Food, Jazz & DJ’s. De lunch zal elke dag op locatie bezorgd worden tussen 11:00 en 13:00. Zorg dus dat je aanwezig bent op de locatie waar je het aanvraagt.

Als je werkzaam bent in de bibliotheek, dan kan je je lunch laten bezorgen en ophalen op de Slachtstraat.

Crewdiner Stayokay

Ook dit jaar vindt tijdens het festival het dagelijkse diner plaats bij de Stayokay op de Neude (adres: Neude 5). Tussen 17:00 en 21:00 is er de mogelijkheid om hier avondeten te halen. Dit jaar werken we met 2 shifts:

Shift A: 17:00 – 19:00

Shift B: 19:00 – 21:00

Je kan in het formulier een voorkeur aangeven voor de shifts. Mocht dit later toch niet uitkomen en wil je liever van de andere shift gebruik maken, laat mij dat dan (bijtijds!) weten.

Kinepolis

Iedereen die werkzaam is bij Kinepolis hoeft voor diner niets in te vullen bij 'Diner' in het formulier. Voor deze locatie wordt alternatieve catering geregeld.

SSBU, Slachtstraat & LHC

Iedereen die werkzaam is bij Louis Hartlooper, Slachtstraat en SSBU kan mee-eten met de crewcatering die hier verzorgd wordt. Let op: deze optie is alleen voor mensen die vast op deze locatie werken. Twijfel je of jij dat bent? Overleg even met mij.

Deadline

De deadline voor het doorgeven van de catering is vrijdag 9 september. Mocht dit niet haalbaar zijn, laat het mij zo spoedig mogelijk weten dan kijken we naar een oplossing!

Doordat er altijd veel mensen niet komen opdagen bij de catering, blijft er vaak te veel eten over en dat is zonde. Bedenk dus vooraf goed of jouw aangegeven planning voor jou haalbaar is.

Let op: als je je hebt opgegeven voor crewcatering en je regelt tóch zelf je eigen eten, kan dit niet gedeclareerd worden.

Aanvragen

Wil je voor een groter team crewcatering aanvragen? Dat kan in één keer via het Excel bestand in deze mail (Zie bijlage). Dit formulier staat ook op de server bij H: > Algemeen > Tijdelijk gedeelde werkmappen 2022 > crewcatering aanvraag grote groepen. Voor de bouwploeg (of andere fysieke werkers) die een stevige lunch nodig hebben is hier de optie Pluspakket toegevoegd.

Dieetwensen/Allergieën

Alle crewcatering is dit jaar vegetarisch, zowel lunch als diner. Omdat crewcatering in grote getalen gemaakt moet worden is het helaas niet altijd mogelijk met iedereens wensen rekening te houden. Wie allergieën of andere dieetwensen heeft kan zelf lunch en diner halen en dit declareren via het declaratieformulier (op de server te vinden). Het maximale bedrag hiervoor is €6,- voor lunch en €10,- voor diner. In dat geval bestel je géén crewcatering via dit formulier. Bij Stayokay kan er in sommige gevallen wel rekening worden gehouden met allergieën. Mocht je een specifieke wens hebben waar geen rekening mee gehouden kan worden, neem ik contact met je op.

Mocht je nog vragen hebben, laat het mij dan weten!

Liefs,

Charlotte

C.donkers@filmfestival.nl

Geef aan of je het formulier voor jezelf of voor één van je collega's invult *

Sommige collega's vragen ook catering aan voor vrijwilligers en/of externe inhuur.

Naam collega
Naam Aanvrager
Allergieën *
Maandag 19-9 *
Dinsdag 20-9 *
Woensdag 21-9 *
Donderdag 22-9 *
Vrijdag 23-9 *
Zaterdag 24-9 *
Zondag 25-9 *
Maandag 26-9 *
Dinsdag 27-9 *
Woensdag 28-9 *
Donderdag 29-9 *
Vrijdag 30-9 *
Maandag 19/9 *
Dinsdag 20/9 *
Woensdag 21/9 *
Donderdag 22/9 *
Vrijdag 23/9 *
Zaterdag 24/9 *
Zondag 25/9 *
Maandag 26/9 *
Dinsdag 27/9 *
Woensdag 28/9 *
Donderdag 29/9 *
Vrijdag 30/9 *