Ga naar inhoud

Aanmelden landelijke première slotflim

Afgelopen vier jaar organiseerden wij samen met vele bioscopen en filmtheaters tijdens het Nederlands Film Festival landelijke premières.
Dit jaar presenteren we de slotfilm Paradijsvanaf vrijdag 20 september in filmtheaters en bioscopen door het hele land. Ook de openingsfilm Witte Flits wordt landelijk getoond.

Lees de voorwaarden en meld je bioscoop of filmtheater onderaan deze pagina aan voor de slotfilm Paradijs.

Stills Paradijs 1 fotograaf Boris Suyderhoud
Slotfilm Paradijs

Paradijs is het speelfilmdebuut van regisseur Bobbie Koek. Koek schreef zelf het scenario voor Paradijs en verzorgde tevens de casting. Het drama gaat over een tienervader die er plots alleen voor staat met zijn baby, een kind met een kind. De hoofdrollen worden vertolkt door Zeb Claessen en Ellen ten Damme.

Paradijs is geproduceerd door FIXY in coproductie met de NTR en A Private View (BE). September Film is de distributeur.

Deelname

Wij hopen van harte dat jouw bioscoop of filmtheater deelneemt aan de landelijk première van de NFF slotfilm. Om onze activiteiten tijdig en goed voor te bereiden, is het van belang inzicht te hebben in het aantal deelnemers. Daarom ontvangen we graag uw aanmelding via onderstaand formulier.

Nick Nuchelmans coördineert de NFF Festivalpremières. Je kunt per e-mail (nick@filmfestival.nl) of in het opmerkingenveld in het formulier eventuele vragen of opmerkingen aan hem doorgeven. Voor vragen betreffende de marketing & communicatie kun je terecht bij Laura en Roos (publiciteit@filmfestival.nl).

Wij zien uit naar jullie reactie en hopen op een mooie samenwerking.

Aanmeldformulier landelijke première slotfilm

Adres filmtheater/bioscoop
Mijn filmtheater/ bioscoop programmeert de NFF slotfilm Paradijs 
Mijn filmtheater/ bioscoop biedt een contextprogramma aan rondom de slotfilm 
Mijn filmtheater/ bioscoop weet al op welke datum de NFF slotfilm Paradijs geprogrammeert gaat worden