Ga naar inhoud

Aanmelden landelijke première slotflim

Afgelopen drie jaar organiseerden wij samen met vele bioscopen en filmtheaters tijdens het Nederlands Film Festival landelijke premières.
Dit jaar presenteren we de slotfilm Zomervachtvanaf vrijdag 26 september in filmtheaters en bioscopen door het hele land. Ook de openingsfilm Sweet Dreams wordt landelijk getoond.

Lees de voorwaarden en meld je bioscoop of filmtheater onderaan deze pagina aan voor de slotfilm Zomervacht.

Still Zomervacht
Slotfilm Zomervacht

Zomervacht van regisseur Joren Molter is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jaap Robben. Tijdens een broeierige zomervakantie zit Brian (13) opgescheept met de zorg van zijn zwaar verstandelijk gehandicapte broer Lucien (17). Maar hoe zorg je voor iemand als je niet weet wat ze nodig hebben? Hoe maak je de juiste keuzes als je nog zoveel te ontdekken hebt? De cast bestaat uit o.a. Micha Hulshof, Joël in ’t Veld, Jarne Heylen, Valentijn Dhaenens en Manou
Kesting.

Zomervacht is geproduceerd door Family Affair Films en het Belgische Polar Bear in coproductie met de NTR. September Film is de distributeur.

Deelname

Wij hopen van harte dat jouw bioscoop of filmtheater deelneemt aan de landelijk première van de NFF slotfilm. Om onze activiteiten tijdig en goed voor te bereiden, is het van belang inzicht te hebben in het aantal deelnemers. Daarom ontvangen we graag uw aanmelding via onderstaand formulier.

Chabelle van der Pauw coördineert de NFF Festivalpremières. Je kunt per e-mail (chabelle@filmfestival.nl) of in het opmerkingenveld in het formulier eventuele vragen of opmerkingen aan haar doorgeven. Voor vragen betreffende de marketing & communicatie kun je terecht bij Rianne van Laar (rianne@filmfestival.nl).

Wij zien uit naar jullie reactie en hopen op een mooie samenwerking.

Aanmeldformulier landelijke première slotfilm

Adres filmtheater/bioscoop
Mijn filmtheater/ bioscoop programmeert de NFF slotfilm Zomervacht 
Mijn filmtheater/ bioscoop biedt een contextprogramma aan rondom de slotfilm