Ga naar inhoud

Aanmelden landelijke première openingsfilm

Afgelopen drie jaar organiseerden wij samen met vele bioscopen en filmtheaters tijdens het Nederlands Film Festival landelijke premières. Dit jaar presenteren we de openingsfilm Sweet Dreams vanaf vrijdag 22 september in filmtheaters en bioscopen door het hele land. Vanaf 26 september is de slotfilm Zomervacht door het land te zien.

Lees de voorwaarden en meld je bioscoop of filmtheater onderaan deze pagina aan voor de openingsfilm Sweet Dreams.

Still_Sweet Dreams
Openingsfilm Sweet Dreams

Sweet Dreams van regisseur en scenarist Ena Sendijarević is een satirisch drama over uiteenvallende familiebanden tijdens de ondergang van het Nederlandse kolonialisme in Indonesië. De cast bestaat uit o.a. Renée Soutendijk, Lisa Zweerman, Florian Myjer, Hans Dagelet, Hayati Azis, Rio den Haas, Muhammad Khan en Peter Faber.

Sweet Dreams is een productie van Lemming Film, met Gusto Entertrainment als distributeur.

Deelname

Wij hopen van harte dat jouw bioscoop of filmtheater deelneemt aan de landelijk première van de NFF openingsfilm. Om onze activiteiten tijdig en goed voor te bereiden, is het van belang inzicht te hebben in het aantal deelnemers. Daarom ontvangen we graag uw aanmelding via onderstaand formulier.

Chabelle van der Pauw coördineert de NFF Festivalpremières. Je kunt per e-mail (chabelle@filmfestival.nl) of in het opmerkingenveld in het formulier eventuele vragen of opmerkingen aan haar doorgeven. Voor vragen betreffende de marketing & communicatie kun je terecht bij Rianne van Laar (rianne@filmfestival.nl).

Wij zien uit naar jullie reactie en hopen op een mooie samenwerking.

Aanmeldformulier landelijke première openingsfilm

Adres filmtheater/bioscoop
Mijn filmtheater/ bioscoop programmeert de NFF openingsfilm Sweet Dreams 
Mijn filmtheater/ bioscoop biedt een contextprogramma aan rondom de openingsfilm