Alle 40 Goud

Van SPOORLOOS tot BON BINI HOLLAND, van HET ZAKMES tot VAN GOD LOS: met Alle 40 Goud zie je publiekslievelingen uit vier decennia. Online én in NFF Drive-in bioscoop in Utrecht!

De afgelopen maanden maakte het publiek een keuze uit zo’n tweehonderd speelfilms van eigen bodem die sinds de eerste editie van het festival in 1981 zijn bekroond met een Gouden Kalf. Het programma Alle 40 Goud is van 25 september t/m 3 oktober grotendeels online te bekijken (in samenwerking met streamingpartner Pathé Thuis). Zes titels worden gepresenteerd in de NFF Drive-in bioscoop op het parkeerterrein van Pathé Leidsche Rijn Utrecht.

Te zien in de Drive-In bioscoop

Beleef deze Nederlandse filmklassiekers vanuit je auto bij Pathé Leidsche Rijn! Meer informatie en kaartverkoop volgt binnenkort.


Vanaf 25 september online te zien op filmfestival.nl

Het programma Alle 40 Goud en de Drive-in bioscoop worden georganiseerd in samenwerking met Pathé Leidsche Rijn, Pathé Thuis, Centrum Management Utrecht en mede ondersteund door het Nederlands Film Fonds, KF Hein Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en het Elise Mathilde Fonds.